Menu Close

Contra el feixisme, acció directa!

Ahir, 23 de febrer, juntament amb l’Assemblea de Ciutadella, altres assemblees del context universitari català i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, vàrem expulsar a una entitat feixista i espanyolista de la Fira d’Entitats de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) a la facultat de Ciutadella.

La presència d’aquesta entitat va ser clar exemple de com, encara el dia d’avui, les institucions continuen blanquejant el feixisme. La UPF va permetre l’entrada del discurs d’odi dins de la universitat pública. Així doncs, ahir, des del moviment estudiantil vam demostrar, altre cop, que el nostre front és antifeixista i que aquestes rates opressores no tindran mai cabuda ni a la universitat ni enlloc. Els hi vam plantar cara i ho tornarem a fer cada cop que s’atreveixin a trepitjar les nostres universitats.

Ens volen silenciades i reprimides, però no ho aconseguiran, el feixisme avança si no se’l combat. Avui com ahir, des del moviment estudiantil expulsarem tota persona xenòfoba, misògina, racista i feixista dels nostres espais, a la universitat no hi té cabuda cap actitud discriminatòria. I no serà cap sorpresa que nosaltres serem les criminalitzades, les reprimides i les atacades, però una cosa tenim clara “el futur serà el que lluitem avui”.

Arran de la situació donada, exigim a la UPF un posicionament al respecte. Com diu una dita alemanya, “Si a una taula hi ha un nazi i deu persones, en aquella taula hi ha 11 nazis”. Calen explicacions. Nosaltres no permetrem que aquest discurs aparegui als nostres espais, quan ells vinguin, nosaltres respondrem.

UPF, posiciona’t! Prou de defensar feixistes, o estàs en contra d’ells o estàs amb ells.

El moviment estudiantil és i serà antifeixista!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *