Menu Close

Manifest per la Diada Nacional de Catalunya

Enguany viurem una altra Diada marcada pel context de la Covid-19, tot i així des de l’Associació d’Estudiants Progressistes volem reafirmar el nostre compromís en la lluita d’un poble unit i treballador cap a unes bases socials lliures de les urpes del sistema opressor capitalista, una terra que prengui com a referència la lluita feminista, LGTB, ecologista, antiracista i amb consciència de classe.

Defensem la sobirania de Catalunya, és necessària la recuperació de les institucions públiques catalanes i que aquestes es trobin veritablement al servei de la gent, al servei de la classe treballadora. Lluitem per una terra on les discriminacions per classe, gènere o ètnia no es trobin presents i, el primer pas per aquesta eliminació rau en l’educació pública. L’educació pública és la principal institució que cal recuperar, lluitem per una educació pública, gratuïta, de qualitat i en català. Volem un model educatiu que fomenti i vetlli per la cultura popular catalana.

Fa anys que sortim als carrers reivindicant la figura de l’educació, anys sent represaliades lluitant pels nostres drets, nosaltres seguim lluitant dia rere dia per tot el que ens volen treure, perquè la terra és per qui la defensa i no per qui la destrueix.

VISCA LA TERRA, VISCA CATALUNYA LLIURE I VISCA LA CLASSE TREBALLADORA QUE VETLLA PER ELLA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *