Menu Close

Comunicat ILP Universitats

Des de l’Associació d’Estudiants Progressistes volem mostrar el nostre suport a la ILP Universitats, impulsada per persones de la comunitat educativa i militants de la societat civil amb l’objectiu de fer efectiva la rebaixa del 30% dels preus de la matricula, demanda àmpliament recolzada per l’estudiantat i aprovada pel Parlament de Catalunya.

Ja fa anys que el Moviment Estudiantil porta realitzant tot tipus de mobilitzacions exigint una rebaixa dels preus públics que ens permeti avançar cap a la gratuïtat de l’ensenyament superior universitari. Aquestes demandes però, han estat continuament ignorades pel Govern de la Generalitat. Els passats 28 i 29 de novembre tornàvem a sortir al carrer per exigir que la rebaixa s’inclogués en el projecte de pressupostos per l’any 2019, el qual està lluny de ser presentat i encara més d’incloure les demandes del moviment estudiantil català.

Per aquests motius, fem una crida a la comunitat educativa i al conjunt de la societat catalana a donar suport a la ILP Universitats, com a eina per seguir lluitant per una educació gratuïta i veritablement pública.

Consulta el manifest oficial a: https://ilpuniversitats.cat/2019/01/26/entrada1/