Menu Close

Casa nostra, casa vostra.

Des de AEP us animem a totes a fer pinya aquest dissabte a Plaça Urquinaona a les 16H. Us animem perquè no serveix quedar-se a casa i fer piulades en favor de les refugiades, hem d’actuar. Us animem perquè fa falta pressionar a aquells que no els hi deixen entrar, us animem perquè no hauríem de necessitar manifestar-nos perquè els Drets Humans es compleixin.

Cap persona és il·legal, per això hem de garantir que puguin continuar amb la seva vida als llocs on arriben. Com a estudiants, no podem imaginar-nos haver de marxar del lloc on estem vivint, on ens estem formant forçats per una guerra injusta. Per això, en un món que sembla que es gira en contra dels vulnerables, no hem de quedar-nos quietes, no fer res és posicionar-se en contra.

mani-casa-nostra-casa-vostra

Hem de garantir, llavors, no sols que els refugiats arribin bé al nostre país, però també hem d’assegurar que puguin continuar amb el projecte de vida que havien començat a casa seva. Que es formin a les nostres Universitats, que gaudeixin de la nostra sanitat, que els seus fills vagin a les nostres escoles. Tenir un tracte fraternal i solidari. A casa nostra, tenim les capacitats i la gent com perquè això funcioni. Els carrers han demostrat voluntat com per fer-ho.

Us esperem a totes i per totes, per la dignitat, la justícia i la solidaritat a Plaça Urquinaona, llestes per dir: SOM SOLIDARIES, SOU BENVINGUDES!

Imprimir