Menu Close

L’AEP a favor de la marxa estatal contra la violència masclista del 7N

Segons el govern espanyol, portem 38 feminicidis per violència masclista a l’Estat en el que portem de 2015, però en realitat portem més 70 assassinats, contant les víctimes invisibilitzades com la Laura de Cuenca, l’amiga de la Marina que era l’ex-parella de l’assassí d’ambdues.

Però la violència masclista té moltes més fases abans d’arribar a la mort, i en són moltes les dones que la pateixen en silenci. La majoria d’aquestes morts no estaven denunciades, però el problema és que quan es denuncien tampoc se soluciona; a les sentències condemnatòries actuals està baixant les mesures d’ordres d’allunyament, deixant a les dones completament desprotegides enfront els seus agressors.

Ja està bé de veure com ens maten les nostres companyes, ja està bé d’agonitzar dia rere dia, ja està bé d’aguantar! Ara ens toca a nosaltres! Lluitem per viure, i viure lliures!

Per tot això, i per molt més que no cap en una simple resolució, l’Associació d’Estudiants Progressistes donem el nostre suport a la convocatòria de Marxa estatal contra les violències de gènere del pròxim 7 de novembre a Madrid, encara que per la nostra situació no ens puguem desplaçar fins allà. Igual que continuem participant de la lluita feminista i dotant la nostra pròpia organització interna per a tal fi.