Menu Close

Horari de les Biblioteques ampliat a la UB! #OcupacioBiblioteca: resultats!

Benvolguts companys i companyes estudiants,

ocupaciobiblio
Avui ens hem assabentat de l’ampliació d’horaris d’algunes biblioteques de la UB durant l’època d’exàmens. És necessari explicar que aquesta ampliació d’horaris ve donada gràcies a l’ocupació nocturna de la biblioteca de la UB Raval els dies 4 i 5 de juny que va impulsar l’AEP. L’èxit d’aquella acció va demostrar que la gent precisa de zones nocturnes d’estudi i demana l’obertura de més biblioteques les 24h en període d’exàmens. Per constatar aquesta necessitat només cal anar a la biblioteca d’economia i empresa, única biblioteca que obre les 24h en època d’exàmens, i comprovar l’alt nivell d’afluència dels i les estudiants.


ocupaciobiblio2

Així, aquest curs, les biblioteques de la UB Raval, Biologia i Romàniques estaran obertes tres hores més: fins a les 23:45h. Aquest fet, tot i que el considerem una petita victòria, no soluciona el problema: volem més biblioteques universitàries obertes les 24h en període d’exàmens! Sent conseqüents amb això, impulsarem o donarem suport a noves ocupacions de biblioteques.

Finalment, volem tornar a recordar que ha sigut gràcies a la lluita i l’acció duta a terme per diferents militants de l’AEP que hem aconseguit aquesta petita victòria i que cal organitzar-se per fer front als atacs que rebem cada dia els i les estudiants i defensar juntes els nostres drets.