Menu Close

Coneixes els teus drets?

Des de l’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), l’associació LinuxUPC i la Delegació d’Alumnes de la Facultat d’Informàtica de Barcelona (DAFIB) et convidem el dia 13 de març a l’Aula Màster del Campus Nord a una xerrada sobre els drets dels Internautes, els teus drets.

CartelCharlaDRETSINTERNETS

La conferència serà en format debat entre diferents posicions dins la temàtica, a més d’un torn obert de preguntes per a resoldre tots els dubtes que a un se li presentin sobre el tema. Els temes previstos a tractar dins la xerrada són el tractament de les nostres dades tant des del marc legal com des del marc real, la protecció davant aquest tractament, els interessos sobre aquestes dades, i alguna alternativa a medis massius.

Els nostres ponents seràn en Carlos Sanchez Almeida, advocat especialitzat en aquesta temàtica; Tuenti España, empresa que gestiona gran quantitat de dades personals, i X.net, asociació de defensa dels drets dels usuaris a Internet.

La xerrada es realitzarà el dia 13 de març a les 12h a l’Aula Màster, situada a l’edifici A3 del Campus Nord de la UPC, en el carrer Jordi Girona 1-3, molt a prop de l’Avinguda Diagonal i la parada de Metro de la L3 “Palau Reial” (veure mapa).

Salutacions cordials

La organització: Associació LInuxUPC, DAFIB i AEP