Menu Close

Els mossos d’Escuadra rodejen els estudiants de Diagonal

Avui, dia 14 de novembre, dia d’una Vaga General a nivell Europeu els i les estudiants del Campus Diagonal de les Universitats de la UB i UPC estan essent rodejats pels Mossos d’Esquadra.

Per l’informació que AEP disposa, aquest dispositiu ha estat orquestrat durant la matinada de la Vaga General Europea, el primer dispositiu de Mossos ha arribat a la Diagonal per  segellar la Facultat de Biologia de la UB, aquest dispositu ha començat la seva activitat entre les dues i les tres de la matinada. Posteriorment, a les 4 de la matinada la Facultat d’Economia i Empresa ja estaba a la mateixa situació que la primera.

L’AEP considera aquest fets prou greus com per ser dignes d’analitzar, ser sumats ja a la llarga llistes d’agressions a la llibertat dels i de les estudiants que exergeixen els seus drets i no volen renunciar a una universitat pública i de qualitat. Només hem de recordar el cas dels companys presos a la vaga del 29M.

[Actualització: 6.57 AM] Hi ha situada una ambulància davant la facultat de Biologia, i l’estudiantat seguiex dins la facultat. Existeix el dubte de desallotjament.