Menu Close

En memòria de Paco Fernández Buey.

Estimat Paco,

Et volem donar les gràcies, una vegada més, per la teva ajuda i per la contribució que has fet per a construir un món millor. Des de fa molt de temps que ens has guiat per desenvolupar el nostre esperit crític, el nostre inconformisme vers el món actual i ens has ajudat a estar a l’alçada dels temps.

A més et volem agrair la teva forta convicció i perserverància en la lluita per una universitat democràtica, i el reconeixement de l’estudiantat com a agent imprescindible per a la universitat. Gràcies pel teu suport quan les forces repressives han trepitjat el moviment estudiantil. Per la teva militància activa.

Et recordarem com un professor brillant i proper i un investigador rigorós i metòdic, que va reivindicar la bandera de la sensatesa i el contrast de l’honestedat.

Et recordarem, també, per l’estudiant que vas ser, per lluitar en contra de la repressió franquista creant i organitzant el Sindicato Democrático de Estudiantes en la Universidad de Barcelona (SDEUB). Per la teva audàcia i la dels teus companys en la concepció i manteniment de les llibertats i l’autonomia que caracteritza la Universitat.

L’Associació d’Estudiants Progressistes es vol acomiadar de tu per tot el que has significat per nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *