Menu Close

En memòria de Paco Fernández Buey.

Estimat Paco,

Et volem donar les gràcies, una vegada més, per la teva ajuda i per la contribució que has fet per a construir un món millor. Des de fa molt de temps que ens has guiat per desenvolupar el nostre esperit crític, el nostre inconformisme vers el món actual i ens has ajudat a estar a l’alçada dels temps.

A més et volem agrair la teva forta convicció i perserverància en la lluita per una universitat democràtica, i el reconeixement de l’estudiantat com a agent imprescindible per a la universitat. Gràcies pel teu suport quan les forces repressives han trepitjat el moviment estudiantil. Per la teva militància activa.

Et recordarem com un professor brillant i proper i un investigador rigorós i metòdic, que va reivindicar la bandera de la sensatesa i el contrast de l’honestedat.

Et recordarem, també, per l’estudiant que vas ser, per lluitar en contra de la repressió franquista creant i organitzant el Sindicato Democrático de Estudiantes en la Universidad de Barcelona (SDEUB). Per la teva audàcia i la dels teus companys en la concepció i manteniment de les llibertats i l’autonomia que caracteritza la Universitat.

L’Associació d’Estudiants Progressistes es vol acomiadar de tu per tot el que has significat per nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.