Menu Close

ELS ESTUDIANTS DE LA UPF NO TENEN RES A DIR-HI

Dimecres 9 de maig, es va celebrar el Consell de Govern de la UPF que havia d’aprovar el polèmic, pel seu procediment anti-democràtic, Nou Marc d’avaluació.

Els i les estudiants, organitzats i organitzades des de feia setmanes en contra de l’aprovació i aplicació d’aquest Marc, vàrem manifestar-nos en una simbòlica marxa cap al Campus del Poblenou, on s’havia fixat a les 15:30h de la tarda el Consell de Govern per procedir a l’aprovació d’aquest Marc. La nostra intenció, a més de demostrar altre cop el descontent respecte la decisió del Consell de Govern, era entregar a l’equip del rectorat les 1854 firmes d’estudiants en contra del Nou Marc d’avaluació que havíem recollit i llegir un manifest que reflexa la indignació de la comunitat estudiantil de la Pompeu. Un cop allà, se’ns va impedir l’entrada tancant tots els accessos a l’auditori amb clau i guardes de seguretat, negant-nos la possibilitat, un cop més, de mostrar la nostra desconformitat envers la decisió. Aquest fet no ens sorprén, sinó que simplement confirma el poc respecte que mostren els òrgans legals decisoris -dels quals se suposa que formem part- cap al col·lectiu estudiantil, i la seva legitimitat a tenir veu en processos com aquest.

Tot això finalitza amb la impossiblitat de votar per part dels membres que reprepsenten el col·lectiu estudiantil en el Consell de Govern, com legalment estableix la U.P.F.; que si ja de per sí la representació estudiantil és molt qüestionable, no es va poder mostrar ni tan sols el seu descontent simbòlic dins el Consell de Govern.

L’AEP denuncia :

  • Que es negués l’entrada als manifestants al Consell de Govern sense ni tan sols conèixer-ne les intencions. Considerem que es nega així el seu dret a protestar.

  • La poca efectivitat del sistema de seguretat de la universitat a l’hora de deixar entrar els dos representants dels estudiants al Consell de Govern a la sessió que s’estava realitzant a l’Auditori del Campus de Poblenou.

  • Que la universitat Pompeu Fabra segueix duent a terme conductes anti-democràtiques pel que fa a la representació de l’opinió dels estudiants en els òrgans decisoris.

    Associació d’Estudiants Progressistes: Federació UPF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *