Menu Close

Saps de l’AEP?


L’AEP és l’associació d’estudiants que té com a prioritats l’assoliment d’un ensenyament veritablement públic, la millora de les condicions d’estudi en els centres i la potenciació d’activitats socioculturals que fomentin el pensament crític.

Ens trobaràs a moltes universitats de Catalunya i amb una força especial a la Universitat Pompeu Fabra. Hi som per fer-te de veu a tu, l’estudiant, si és que ho necessites, i per portar totes les nostres demandes i tots els nostres eixos d’actuació a totes les facultats.

Dóna’t veu amb nosaltres, som al despatx 20.E02 i també aupf@aep.cat.

T’hem preparat aquesta web on podràs informar-te sobre les nostres propostes per a una universitat millor. Si fas clic sobre el nom de la teva facultat podràs accedir a explicacions de propostes nostres que d’una manera o altra estan relacionades amb el que estudies. Hi posem contingut nou tot sovint!!

Pots contactar amb nosaltres a través de Twitter i Facebook o contactar-nos per correu electrònic a upf@aep.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *