Menu Close

Cinefòrum contra la violència masclista

25 DE NOVEMBRE, A LES 11h. 
Projecció del film   
¿No querías saber por qué las matan? 

POR NADA 
de Mercedes FERNÁNDEZ-MARTORELL

Facultat de Geografia i Història
Aula a confirmar

 El Grup de Facultat de Geografia i Història de la UB, de l’AEP-Associació d’Estudiants Progressistes, projectarà aquest documental com activitat emmarcada en el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. Així doncs, aquest dia, l’alumnat podrà assistir a la projecció d’aquest film dirigit per Mercedes Férnandez-Martorell, professora del Departament d’Antropologia de la nostra facultat, galardonada al 3r Festival Internacional de Cine de Cancún, al 2009.

+ info >>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *