Menu Close

Jornades per una Universitat laica

Des de l’Assemblea d’estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa s’han organitzat unes jornades en favor de la laïcitat de la Universitat Pública. Aquesta activitat va en el marc de fer difussió de la problemàtica creada a partir de la decisió de les autoritats universitàries d’establir una capella al lloc on abans hi havia una Sala d’Estudiants, aconseguida després d’un procés de mobilització de l’estudiantat d’aquesta facultat. A més a més, s’hi suma el fet que la UB té un conveni amb l’arquebisbat de Barcelona, fet que trenca frontalment amb el caràcter públic i, com a tal, laic de la Universitat de Barcelona.

Us convidem a participar i a fer-ne difussió.

Jornades per una Universitat laica
Dimecres 3 de novembre
Facultat d’Economia i Empresa
Universitat de Barcelona
Programa: 
– 12:00h Xerrada “Espais Públics i Laicitat”

– 14:00h Dinar + projecció de documental.
– 17:00h Concerts

També a

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *