Menu Close

On estem?

L’AEP  és present en les facultats amb més estudiants de la UB, a la vegada que també té la intenció de crèixer fins ser present en totes les facultat. Per això t’animem a que, si et vols moure per la pública a la teva facultat i no hi ha ningú de l’AEP  arrepleguis gent interessada en participar i  organitzis un grup de facultat.

Si vols rebre informació o afiliar-te a l’AEP contacta amb nosaltres al mail aep@aep.cat, o al mail de la Federació UB, ub@aep.cat, especificant a quina facultat estudies per  fer arribar la informació als/les responsables de grup

………………………………………..


Facultat de Filologia
Local estudiants (al costat del bar)
Local d’estudiants (al costa del  bar)
 Local AEP
Facultat de Física i Química
Local d’estudiants
Facultat de Biologia
Local d’estudiants
Local: local 2 (costat de copisteria).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *