IMPAciència

Últim número de la revista contrainformativa de les Facultats de Ciències de la UB!

La IMPAciència neix la tardor de 1999, un any marcat per les mobilitzacions a les facultats de Física i Química, així com a d’altres facultats de la UB, amb la intenció de  complementar el treball realitzat durant l’any amb una publicació que permetés alhora aportar a l’estudiantat elements de política universitària així com tractaments de temes com l’ecologisme, la lluita contra la pena de mort i per la solució del conflicte a Euskadi.

Aquesta publicació va perpetuar-se en el temps i amb una freqüència poc regular s’ha mantingut fins avui dia, sent la revista de referència de dos grups d’AEP: Bio-Ambientals i Maria Skłodowska (FiQ). Actualment els motius per a la conservació de la revista segueixen sent igual de vàlids que els que la van fundar. El darrer curs va ser dels més agitats a nivell estudiantil dels darrers tres o quatre anys. La Universitat dins el context de crisi ha patit moltes retallades que han accelerat processos que es van iniciar a finals dels anys 80 amb les successives reformes universitàries que han degradat els continguts univeritaris i que de mica en mica han perdut l’esperit crític que carcteritzava la Universitat.

Aquesta publicació te la voluntat de posar el seu granet de sorra per evitar el pensament unic i que l’esperit crític dels Universitaris es perdi.